Autor článku: Peter Planieta
- 2 veľké cibule
- 2 pl oleja
- 1 balík Klasa jemného
- 1/4 balíka Lahôdkového droždia
- 1/2 šálky Sójovej plnotučnej múky
- 1 veľká mrkva
- 1 stredne veľký kaleráb
- 1/2 čl ochutenej morskej soli
- 3 pl Johsen Shoyu – sójovej omáčky
- 2 šálky vody
Jemne nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji do sklovita. Pridáme plátky Klasa, krátko orestujeme a zalejeme vodou. Ochutíme soľou, majoránkou a varíme 5 až 10 minút, aby soté získalo príchuť použitých prísad. Pridáme zeleninu nakrájanú na malé kúsky a varíme 10 minút. Pred dokončením pridáme sójovú múku, lahôdkové droždie a povaríme ešte 5 minút. Na záver dochutíme Johsen Shoyu.