0 ks tovaru
0 € s DPH
detail košíka
Telefonické objednávky
0911 112 296

Cícerové ragú s kyslou kapustou

Cícerové ragú s kyslou kapustou
Kategórie: Hlavné jedlá
Autor článku: Petra Dušová

  • 3 šálky uvareného cíceru
  • 1 veľká cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 cm čerstvého zázvoru
  • 2 šálky kyslej kapusty
  • 1 tofunéza/kokosové mlieko
  • 1 šálka tekvice hokkaido
  • 1 čl majoránka
  • 1 čl chilli/kajénske korenie
  • 1 čl morská soľ
  • 2 pl sojová omáčka
  • ½ čl čierne korenie
  • 2 pl tahini - sezamová pasta

Tekvicu hokkaido umyjeme, nešúpeme, nakrájame a uvaríme do mäkka. Vodu zlejeme a tekvicu rozmixujeme na pyré. Na rozohriatom oleji osmažíme na jemno nakrájanú cibuľu, nastrúhaný cesnak a pridáme cícer. Všetko spolu smažíme do sklovita. Pridáme papriku, koreniny a sojovú omáčku a všetko spolu premiešame. Podlejeme vodou, pridáme hokkaidové pyré, kyslú kapustu a dusíme 20 minút. V prípade potreby podlievame vodou, aby to neprihorelo. Pridáme tahini a tofunézu, čím ragú dohustíme a dochutíme podľa potreby, buď soľou alebo sojovou omáčkou. Môžeme podávať s jasmínovou ryžou.
 
Zdravé recepty
Vyhľadávanie

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /nfsmnt/hosting2_2/a/8/a8b79c40-b782-479b-96d6-ade94a442793/explore.sk/web/reset8/projects/www.planetanatur.sk/inc_page_left_facebook.php on line 57
© 2019 PLANETA NATUR       design by MMP       code by EXPLORE STUDIOS