KategórieHlavné jedlá Zdravé recepty

Kukuričné špagety s údeným tofu

Bezlepkové jedlo, ak namiesto údeného tofu, použijeme cesnakové.

4 – 5 porcií

  • 200 g údeného tofu
  • 2 ks stredne veľké cibule
  • 225 g BIO Toskany alebo BIO kečupu
  • 2 pl BIO sezamového oleja
  • ½ čl himalájskej soli

Kukuričné špagety si dáme variť do vriacej filtrovanej vody spolu so soľou a varíme ich 6 – 8 min a po vypnutí ich ešte necháme 3 – 5 min dôjť. Na kocky nakrájanú cibuľu opražíme na sezamovom oleji do sklovita, pridáme Toskanu a jemne ju s cibuľou opražíme. Potom zmes zamiešame do cestovín a podávame ich s najemno nastúhaným tofu syrom.

 

Posilňuje element OHEŇ – srdce a tenké črevo