0 ks tovaru
0 € s DPH
detail košíka
Telefonické objednávky
0911 112 296

Pickles - cviklový BZL

Pickles - cviklový BZL
Kategórie: Pickles a šaláty
Autor článku: Peter Planieta

  • 3 ks stredne veľkej cvikly
  • 1 ks stredne veľkej cibule
  • 1/2 čl morskej soli

Cviklu kefkou umyjeme (nešúpeme) a na hrubo nastrúhame. Pridáme jemne nakrájanú cibuľu, soľ a dobre premiešame. Zmes preložíme do keramického hrnca alebo „picklesáka“, zaťažíme skalou alebo naplnenou 0,7l flašou pod ktorú si vložíme drievko alebo tanierik takého priemeru, aby nám zakryl čo najväčšiu časť zeleniny. Ak máme „picklesák“, ktorého súčasťou je mechanizmus vyvíjajúci tlak, je to jednoduchšie.
Zeleninu necháme kvasiť min. 12 hodín.

Podporuje element OHEŇ - srdce a tenké črevo ale aj element DREVO
 
Zdravé recepty
Vyhľadávanie

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /nfsmnt/hosting2_2/a/8/a8b79c40-b782-479b-96d6-ade94a442793/explore.sk/web/reset8/projects/www.planetanatur.sk/inc_page_left_facebook.php on line 57
© 2019 PLANETA NATUR       design by MMP       code by EXPLORE STUDIOS