0 ks tovaru
0 € s DPH
detail košíka
Telefonické objednávky
0911 112 296

Šošovica na divoko BZL

Šošovica na divoko BZL
Kategórie: Hlavné jedlá
Autor článku: Petra Dušová

  • 250 g zelenej šošovice
  • ½ póru
  • 2 bobkové listy
  • 1 pl slnečnicového oleja
  • 5 cm riasy Kombu(zvýši v jedle minerály, nie je nutná)
  • 1čl morskej soli
  • 1 čl suš.medvedieho cesnaku/alebo2 pl čerstvého
  • 2 čl škrob arrowroot/alebo kukuričnýškrob
  • 1 čl citrónovej šťavy

Šošovicu prepláchneme a namočíme na pár hodín. Vodu z namáčania zlejeme, zalejeme novou asi tak 1 cm nad povrch a privedieme k varu. Pridáme riasu Kombu a bobkový list ,znížime plameň a varíme asi 25 min. Na kolieska nakrájaný pór osmažíme na oleji,osolíme a pridáme uvarenú šošovicu aj s vodou. Chvíľu spolu podusíme,pridáme medvedí cesnak a dohustíme škrobom, ktorý rozmiešame v troche vody. Necháme prejsť varom a vypneme. Môžeme pokvapkať citrónom.
 
Zdravé recepty
Vyhľadávanie

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /nfsmnt/hosting2_2/a/8/a8b79c40-b782-479b-96d6-ade94a442793/explore.sk/web/reset8/projects/www.planetanatur.sk/inc_page_left_facebook.php on line 57
© 2019 PLANETA NATUR       design by MMP       code by EXPLORE STUDIOS